STRANDEN FÖRBLIR FRI! Planerna på att bygga kaj och betongpontoner ogillades i en dom av Mark- och miljödomstolen 13/12.
Nu måste strandpromenaden upprustas och göras tillgänglig för alla igen! Vi efterskänker vårt bygglov till kommunen och bistår i arbetet för att få stranden renoverad. KOM MED DU OCKSÅ!
* PRESSARKIVET * Cedergrenska parkens framtidsarkiv * Tekniska kontorets bygglov här. (Ogiltigt efter dom av Mark- och miljödomstolen 13/12-12.) * Föreningarnas bygglov här. (Ej överklagat, giltigt.)
Här finns de senaste domarna och handlingarna!

fredag 11 februari 2011

Välkomna alla vänner av parken!

(Klicka för större affisch)

Nu är det snart dags för det första informationsmötet sedan pontonplanerna blev tydliga, där parken står i centrum. Kom och bidra med idéer för hur parken ska utvecklas för att göras tillgänglig för alla! Föreningar och enskilda kommer att presentera sina förslag.


 
Sedan en tid affischerar vi om mötet på olika ställen i Danderyd och i Stockholm. I Stocksund sitter affischerna uppe i några timmar innan de rivs ned. Skriv gärna ut den och sätt upp i dina trakter, på anslagstavlor och andra ställen! Behöver du en större version, maila info@cedergrenskaparken.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar